sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Pariisin herkkuterkut

Keittiöttömyys alkaa ottaa jo kovasti voimille. Varsinkin kun kaikki muut bloggaa kaikista ihanista pikkujouluherkuista. No, minäkin sitten viikon päästä. Ehkä... Upea ystäväni P toi lohdutuksekseni Pariisin matkaltaan ihanaisia tuliaisia Laduréen konditoriasta, jossa kuuluisat macaron -leivokset on saaneet alkunsa.


Jos joku ei jaksanut linkkiä klikata, niin tiedoksenne että myyvät niitä Wikipedian mukaan 15 000 kappaletta päivässä. Eipä ihme. On ne vaan niin söpösiä ja ah niin hyviä. Paitsi onnistuin ehkä ylihehkuttamaan niitä hieman ennen kuin tungin yhden T:n suuhun, koska hänen kommenttinsa oli vain että "No mitä ihmeellistä näissä nyt sitten on?". Miehet ei tajuu... T ei tajuu..

Täällä muuten väitettiin, että macaron-trendi on väistymässä vuonna 2012. Damn, minä kun en ole niitä kertaakaan vielä tehnyt. Kääk. Ja keittiökin on rikki ettei edes heti pysty. Ja sit ne nauraa ens vuonna kun toi on niin nolo kun vielä noita macaroneja väsää..

1 kommentti:

  1. macaronit on kyllä hehkutuksensa ansainnut mutta moni muu konditoria tekee paljon parempia kun laduree

    VastaaPoista