sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Pikkuiset poropiiraat

Eilisten pikkujoulujen suolatasapainosta karkkien rinnalla vastasivat mm. nämä näppärät poropiiraat. Ohje on kotoisin Maku-lehden numerosta 6/2009.


Pikkuiset poropiiraat
12-16 kpl
  • 1 pkt (400g) piirakkataikinaa
Täyte:
  • 100g kylmäsavustettua poroa
  • 1/2 punaista paprikaa
  • 2 1/2 dl ruokakermaa
  • 1 1/2 dl juustoraastetta
  • 2 munaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • voiteluun 1 muna
Sulata taikina pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Leikkaa poro ja paprika kuutioiksi. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Kauli taikina suorakaiteeksi ja leikkaa levy 12-16 yhtäsuureksi neliöksi. Asettele taikinaneliöt muffinipellin koloihin tai foliomuffinivuokiin. Jaa täyte tasaisesti taikinan päälle. Voitele piirakoiden reunat munalla ja paista 200 asteessa noin 25-30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti